Activiteiten in de avond

 • Jam-jam

  Alleen eten kan best. Samen eten is vaak leuker. Eens in de twee weken is dat mogelijk in de Nieuwe Kerk. Er worden heerlijke verse maaltijden klaargemaakt. U bent van harte welkom om hieraan deel te nemen. Op donderdag 9 januari en 23 januari, 6 februari en 20 februari, 5 maart en 19 maart, 2 april, 16 apriln 30 april, 14 mei en 28 mei, en 25 juni (Let op: 11 juni is er geen Jam-jam). Voor de maaltijden vragen we een bijdrage van €6,00. Opgave vooraf is nodig op de maandag voorafgaande aan de donderdag waarop er gezamenlijk wordt gegeten.

  U kunt zich opgeven bij Mevr. Adele Lievaart, telefoon: 070-393 21 63 tussen 17:00 en 18:00 uur, b.g.g. fam. Rog, telefoon: 0650-283 242.

 • Open Cirkel

  De Open Cirkel is een oergezellige, gespreks- en ontmoetings­groep voor mensen ongeveer tussen de 50 en 70 jaar. De groep is oecumenisch: zowel protestanten als rooms-katholieken en ook mensen van buiten doen enthousiast mee. We gaan in het komende seizoen verder met het boek van Claartje Kruijff, ‘Leegte achter de dingen’. Claartje was in 2017 theoloog des vaderlands. Haar boek gaat over levensthema’s zoals trouw zijn, naaste zijn, verbondenheid, het lichaam en verdriet. Steeds vanuit de eigen ervaring geschreven. Het is handig om dit boek zelf aan te schaffen of om dat met iemand samen te doen. Instappen is altijd nog mogelijk als de hoofdstukken die we al behandeld hebben zelf worden gelezen. We komen bij elkaar in de Nieuwe Kerk op elke tweede maandagavond van de maand, van 20:00 uur tot 21:30 uur. Inlichtingen en opgave bij Rina van den Broeke, email: deze link of telefoon: 0623-103 605.

 • Geloven 3.0: gespreksgroep voor twintigers en dertigers

  Als twintigers en dertigers gaan we met elkaar in gesprek over geloofsthema’s, aan de hand van belangrijke bijbelverhalen en/of een boeiend boek. Maandelijks, op dinsdagavond, met maaltijd vooraf; datums spreken we onderling af. Lijkt dit jou wat?

  Inlichtingen en opgave bij: Thea van Unen, e-mail: deze link.

 • Musical ´Kijken en Zien’

  De nieuwe musical 'Kijken en Zien' is klaar! N.a.v. improvisaties rond het thema 'kijken en zien' is een mooi, leuk en soms hilarisch verhaal geschreven. Ook de liederen voor het stuk worden zelf geschreven. De uitvoering zal zijn op 9, 10 en 11 oktober 2020. Binnenkort beginnen de repetities, iedereen die zin heeft om te spelen of te zingen is van harte welkom. Maar we kunnen ook andere enthousiaste mensen gebruiken. Dus kunt u een instrument bespelen, kunt u goed coördineren, heeft u financieel inzicht of helpt u juist graag met PR, decor, grime of catering, u bent van harte welkom! De repetities starten op donderdag 6 februari a.s. van 20:00 tot 22:00 uur. De repetities zijn altijd op donderdagavond in de Nieuwe Kerk in Rijswijk. Het is vooral leuk om met elkaar dit project in te gaan en uiteindelijk een mooie musical neer te zetten! U kunt zich opgeven via email: deze link.

 •